EETHUIS KODAK NEERPELT

EETHUIS KODAK NEERPELT Pizzeria & Döner Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 439 beoordelingen
7 okt 2019 om 17:34 Een bestelling die een uur te laat was en ondertussen koud was.
5 okt 2019 om 20:44 Levering was te laat heb daarom nie moeten betalen dat is pas service
27 sep 2019 om 20:20 Was super lekker, alleen spijtig dat het bezorgen zo lang duurde
25 sep 2019 om 21:40 Druk of niet, een uur en 40 min moeten wachten voor een pizza en een pasta is niet te verantwoorden.
13 sep 2019 om 22:34 Zo als altijd goed eten en niet te lang wachten
12 sep 2019 om 17:29 eten verwacht rond 18.40 .. gekregen na 20u, dit had wel even gecommuniceerd kunnen worden. Het eten was heerlijk
29 aug 2019 om 12:22 De pizza's waren lekker, altijd bij Kodak! Maar we hebben we immens lang moeten wachten op onze bestelling. De beloofde 45 min. zijn er uiteindelijk 90 geworden...
28 aug 2019 om 0:57 in de kip kebab moesten we met de fiets gaan zoeken naar de kip, en mijn schotel was koud, spijtig maar denk niet dat ik nog bestel
24 aug 2019 om 19:42 na 2 uur wachten is er nog niks bezorgd....om 7 uur gebeld oh nog 10 minuten...nu 19.42 en nog steeds niks....over het eten kan ik nog geen beoordeling geven dus
23 aug 2019 om 21:40 Bezorgtijd zelf gekozen
18 aug 2019 om 20:38 Eten was super lekker maar helaas werd er geen rekening gehouden met de bezorgtijden, maar het is en blijft een super goede restaurant waar men altijd kwaliteit levert.