EETHUIS KODAK NEERPELT

EETHUIS KODAK NEERPELT Pizzeria & Döner Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 303 beoordelingen
10 dec 2018 om 12:46 Vlotte bezorging , lekkere pizza’s , al waren beide pizza’s verkeerd !
5 dec 2018 om 20:27 Vriendelijke mensen, goede service, bestelling was warm bij aankomst en zeer smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
5 dec 2018 om 20:21 ruim 40 minuten te laat geleverd. wel lekker!
23 nov 2018 om 19:01 De takeaway app werkt helemaal niet heb meer als een half uur buiten gestaan te wachten omdat de app zijn 5 min. En toen belde ik toen er 0 min stond en was hij pas vertrokken dus heeeeel slecht! Maar het eten wqs top
16 nov 2018 om 20:46 I liek de pizza. De pizza mak me hapy. My mouth is burn. 2,5/10 5 stars
11 nov 2018 om 19:12 Heel lang moeten wachten en het eten was koud.
11 nov 2018 om 18:22 Het eten is lekker maar de bezorgtijd duurt langer als opgegeven
8 nov 2018 om 23:09 Snel bezorgd, en zorgvuldig bereid, en dat je kwam de smaak zeer ten goede. Mijn oprechte complimenten !!
8 nov 2018 om 21:26 Zeer lekker, en Super snel geleverd
7 nov 2018 om 22:03 Vlot geleverd en erg goed.
3 nov 2018 om 8:55 Normaal gesproken altijd lekker gegeten, maar deze nacht al verschillende keren boven de wc gehangen, Jammer... Bestelling werd in amper 15min geleverd.
28 okt 2018 om 21:26 Eten was koud en ze geven aan wanneer ze komen en moest nog een half uur langer wachten om 18.00 besteld en om tien voor 20.00 u pas geleverd.